JetAir

Wij vergelijken
londen reisbureaus

Stel uw eigen stedentrip Londen samen bij JetAir
Het hoofdkantoor van Jet Air bevindt zich in Oostende. Deze organisatie maakt deel uit van TUI groep, dat al sinds jaar en dag vakanties aanbiedt over de hele wereld. Hun motto ‘discover your smile’ maken ze graag waar. Tijdens het boeken van een stedentrip naar Londen helpt JetAir u graag op weg.

Divers aanbod op JetAir
Het aanbod naar Londen op de website is zeer uitgebreid en divers. Zo heeft u de keuze uit verschillende classificaties, variërend van vijf sterren tot een ster. De luxe en faciliteiten van een accommodatie zijn afhankelijk van uw wensen en budget. Zo kunt u kiezen uit een ‘karaktervol’ hotel, maar ook luxueus of trendy behoort tot de mogelijkheden.

Kies uw eigen locatie
Voor veel vakantiegangers speelt de ligging een belangrijke rol bij de keuze voor een accommodatie. Op JetAir kunt u een voorkeur aangeven voor de locatie. Denk bijvoorbeeld aan het hippe centrum van Londen, of wellicht het chique Kensington.

Handige reistips & deals

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...

vliegtuig londen

Een reis naar Londen via Charleroi Airport

Via Charleroi Airport kunt u uitstekend vliegen naar London Heathrow. Vele low-budget maatschappijen kunnen u voorzien van een snelle en goedkope vlucht. Charle...