Eurostar

Wij vergelijken
londen reisbureaus

Eurostar (NMBS) biedt een comfortabele treinreis naar Londen

Een treinreis naar Londen is een bijzondere ervaring. Onderweg ziet u veel meer dan vanuit een vliegtuigraampje of in de auto. Al meer dan twintig jaar zorgt het Belgische Eurostar ervoor dat reizigers op een ontspannen manier de prachtige wereldstad Londen kunnen bereiken.

Vanuit Brussel-Zuid naar Londen
Met Eurostar vertrekt een hogesnelheidstrein drie keer per dag vanuit Brussel-Zuid naar Londen. Onderweg maakt u nog een tussenstop in Lille en Ebbsfleet. Het eindstation is Londen St. Pancras International. De reis neemt ongeveer twee uur in beslag en kost ongeveer 59 euro. Het is verstandig om vantevoren een plek te reserveren in de trein. De prijs van uw ticket ligt dan meestal ook lager.

Luxe en comfort
Tegenwoordig kunt u gemakkelijk online treintickets van Eurostar naar Londen boeken. Deze zijn verkrijgbaar op de site NMBS Europe. U heeft de keuze uit twee treinklassen. De Eurostar Standard Premier biedt luxe en comfort, maar de Eurostar Standard Class een lagere prijs.

Handige reistips & deals

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...

vliegtuig londen

Een reis naar Londen via Charleroi Airport

Via Charleroi Airport kunt u uitstekend vliegen naar London Heathrow. Vele low-budget maatschappijen kunnen u voorzien van een snelle en goedkope vlucht. Charle...